Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp botem na bo

MIKETYSON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanko czy w nocy da rade odpalić bota na bo i nie wyłapać bana? Gram likanem 38 lvl eq to ebo+7, malachitowa +7 z kd defa +3, dzida +9 2 spalone, tarcza na 1 lvl +8, hełm na 21 +7. Ogólnie to mam 240 defa - 15 po odpaleniu pulpurowego do tego indygo także na m1 i 5,5 k hp( wszystko poleciałem w int  a teraz jade w zr)  mam buffka 30 lvl blogo m1 pomoc reszta pkt. Nie wiem czy oplaca sie zostawiac na noc i nie padnie, co sądzicie? Na jakieś pro eq mnie nie stać wszystko ulepszam i dropie sam

Opublikowano

A ja myślę, że ban będzie. Dolina jest taką mapą, przez którą pląta się wielu ludzi i każdy, kto przechodzi może Cię zgłosić. ;-)

Co do tego, czy nie padniesz, to nie powinieneś. Eq nie jest najlepsze, choć będzie się sprawdzać :)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Myślę, że padniesz. Masz tylko 240 defa.

Ja przy 500 defa 6k hp ogarniałem, ale gdy poszedł cały spot to lekki lag i ded.

Jak dla mnie to się nie opłaca, eq zrób lepsze.

Opublikowano

Ja kiedys botowalem na BO i wszedzie gdzie sie tylko dalo i tak wyexpilem 3 postacie na 70+ ale to bylo gdy em2 bylo za free czyli jakies 2 lata temu

ostatnio wrocilem do gry i w przeciagu 2 dni zbanowali mi 2 boty w m2 wiec ja bym raczej nie ryzykowal glownego konta

Opublikowano

Myślę, że padniesz. Masz tylko 240 defa.

Ja przy 500 defa 6k hp ogarniałem, ale gdy poszedł cały spot to lekki lag i ded.

Jak dla mnie to się nie opłaca, eq zrób lepsze.

Przy 500 defa to orki nawet po 100 nie bija...
Opublikowano

Na BO odradzam stawiania botów, tam nawet w nocy chodzi sporo osób.

GM'owie rzadko robią patrole, ale gracze chodzą z frapsem.

Wystarczy, że ktoś nagra i wyśle do supportu (Po weryfikacji będą cię kontrolować / Od razu ci dają bana, bo nie będzie im się chciało kontrolować).

Po prostu w bardzo zaludnionych miejscach się nie boci.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...